Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το OnePlus 10 Pro με τριπλή κάμερα και Hasseblad branding

*
To OnePlus 10 Pro παρουσιάστηκε μέσω μιας εικόνας και πλέον έχουμε μια ξεκάθαρη ματιά στο πως θα είναι το τριπλό camera setup στο πίσω μέρος. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιανουαρίου στην Κίνα και αργότερα στις υπόλοιπες αγορές. Οι πληροφορίες που παίρνουμε από αυτήν την εικόνα, πέραν του αριθμού των καμερών, είναι λίγες και περιορίζονται στο σχέδιο της πλάτης, του bump για τις κάμερες, τα πλήκτρα στο δεξί της μέρος, αλλά και το Hasseblad branding που επιβεβαιώνει τη συνεργασία της OnePlus με τη γνωστή σουηδική εταιρεία. Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες πληροφορίες, αυτές μιλούν για μια κεντρική κάμερα 48MP, μια 50MP ultrawide και μια 8MP telephoto, ενώ στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει μια 32MP selfie camera. Για τα του επεξεργαστή η OnePlus επέλεξε Snapdragon 8 Gen 1 με μνήμη 8GB/12GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 128GB/256G και μπαταρία 5000mAh.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*